Service

Service op afstand:
Wij bieden u de mogelijkheid tot directe service/onderhoud op afstand vanuit onze fabrieken in Zuid-Duitsland en Zwitserland. De technici kunnen direct zien waarbij we u kunnen helpen en of het noodzakelijk is om daadwerkelijk langs te komen. Deze service op afstand kunt u tegelijkertijd met uw machines bestellen of later nog toevoegen in bestaande productielijnen.
Voor standaard servicecontracten kunt u een keuze maken uit 3 verschillende opties.  
 
Proefdrukken:
In onze eigen ontwikkelingsafdelingen in Nederland, Zuid-Duitsland en Zwitserland kunnen we u verder helpen met proefdrukken.  U bent op die manier verzekerd van een zo kort mogelijke opstarttijd van uw uiteindelijke productie in eigen huis. Immers zijn de testen met uw product al gedaan en kunt u direct met de juiste machine(s) inclusief toebehoren aan de slag.
Wij maken graag een offerte voor het realiseren van proefdrukken. 

Scholing:
Ondersteuning op locatie is een extra service van Mevotex welke de continuïteit van uw productieproces garandeert. Uw medewerkers leren op een efficiënte manier gebruik te maken van de mogelijkheden van de diverse machines. Tevens reiken wij handige tips en wetenswaardigheden tijdens dit leerproces aan.

Cursussen in Zwitserland en Duitsland:
Wilt u een cursus bij onze fabrieken volgen? Wij bieden twee cursussen aan: Klik hier voor meer informatie.

Randapparatuur:
Voor een optimale reiniging van inktpotten en rakelmessen is de reinigingsapparatuur van Nanovis uit Zwitserland een milieuvriendelijke oplossing. De machines kunnen naast de tampondrukmachines geïnstalleerd worden en hebben een automatisch reinigingsproces waarbij de reinigingsvloeistof (zeer milieuvriendelijk en reukloos) langdurig gebruikt kan worden.

Tampondruk, markeren, etsen of lasergraveren:
Wij begeleiden u graag in uw keuze voor de juiste machine(s) voor het bedrukken/markeren van uw producten. De opties voor markeren zijn lasermachines, etsapparatuur of markeermachines van Schilling Marking Systems. 

 

Share our website