Lasersystemen

  • Home
  • Lasersystemen

Lasersystemen


Met Schilling lasers bent u in staat om metalen, kunststoffen en andere materialen permanent en flexibel te markeren.  De Schilling markeerlasers zijn eenvoudig te integreren, gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. Het productportfolio omvat diodelasers, fiberlasers en UV-lasers met 3, 10, 20 en 50 watt vermogen. Alle laserbronnen kunnen worden gecombineerd met beschermingscabines van laserbeschermingsklasse 1. Er zijn vier verschillende standaardcabines om uit te kiezen: Mega-Light, Mega-Light Plus, Ultra-Light en Ultra-Light Plus. Als er geen standaardcabine wordt overwogen, kunnen speciale machines worden geconfigureerd en geproduceerd. Dankzij het brede scala aan functies en varianten heeft Schilling voor elke markeerbehoefte de juiste oplossing.Mega-Light                                                                                                                                  


                                             _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ultra-Light Plus en  Ultra-Light

                                 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________Vision,  Camera en Handscanner


                                                        

                                _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 ​

Share our website