EtsmachinesVoor het gedeeltelijk markeren van een elektrisch geleidend oppervlak is een besturingseenheid vereist. Met de Schilling etsmachines Signomat S2e, S200 en S100 kunnen metalen snel en met een hoog contrast worden geëtst. Schilling etsmachines worden in alle industrieën gebruikt en zijn ideaal voor het markeren van elektrisch geleidende items. Of u nu roestvrij staal of aluminium wilt voorzien van een logo of nummer, met apparatuur van Schilling zijn tal van markeringsopties beschikbaar. Afhankelijk van het Signomat-model kunnen de spanning en de exacte etstijd worden ingesteld. In het geval van grote hoeveelheden die moeten worden geëtst, kunnen uitbreidingssystemen ook worden aangesloten op onze apparatuur. De keuze tussen lichte en donkere etsing is ook mogelijk met onze etsapparatuur. Alle Schilling apparaten zijn CE-gecertificeerd, bijzonder robuust en duurzaam, daarom bieden wij standaard een verlengde garantie van 3 jaar op ons complete Signomat assortiment.   
S100
 
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________S200


_________________________________________________________________________________________________________________________________________________
S2e

Share our website