Mevotex Enschede


Mevotex is opgericht in 1951 en heeft  in al die jaren een enorme kennis opgebouwd inzake het bedrukken of markeren van producten.

Mevotex levert u oplossingen waarmee u diverse bedrukkingen of markeringen op elk materiaal kunt realiseren. Dit kan met volautomatische installaties maar ook met stand alone machines.
Onze machines worden toegepast in de automotive industrie. Bepaalde gerenommeerde merken schrijven zelfs hun toeleveranciers voor om met Teca-Print machines te werken. 
Diverse toepassingen zijn mogelijk. Bekende speelgoedpoppetjes krijgen bijvoorbeeld een gezicht door onze volautomatische installaties van tampondrukmodules met robots.
 
Onze toepassingen zijn voor diverse materialen geschikt:
- tampondruk in alle kleuren op kunststof e.d.
- etsen op metaal
- lasermarkeren (direct  aangestuurd vanaf de computer en zonder voorbehandeling) op metaal
- lasermarkeren (direct  aangestuurd vanaf de computer en zonder voorbehandeling) op kunststof
- graveren op metaal
- digitaaldruk (volautomatisch) op plastic flesjes, cosmeticapotjes etc.

Wij werken al meer dan veertig jaar samen met Teca-Print uit Zwitserland en Schilling Marking Systems uit Duitsland. Deze fabrieken hebben hun sporen ruim verdiend in de tampondruk en ets- en markeertechniek. De zwitserse precisie en de duitse “Gründlichkeit” staan voor kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid.

Teca-Print AG is onderdeel van het franse Dubuit concern alwaar een enorme technische voorsprong op de digitale druk is gerealiseerd.

Wij zijn er dan ook trots op deze bedrijven in Nederland te mogen vertegenwoordigen.

Mevotex Enschede biedt oplossingen voor coderen en bedrukken op metaal, kunststof en hout door lasers, tampondruk en markeerprinters. Productidentificatie en afbeeldingen maken wij op daarmee op elk materiaal mogelijk.
 
Share our website