Onze service


In onze eigen ontwikkelingsafdeling kunnen we u verder helpen met proefdrukken en adviezen in de aanschaf van de juiste tampondrukmachine voor uw product.  U bent op die manier verzekerd van een zo kort mogelijke opstarttijd van uw productie. Immers zijn de testen al bij Mevotex gedaan en kunt u direkt met de juiste inkt, clichees en tampons aan de slag.
 Ondersteuning op locatie is een extra service van Mevotex welke de continuiteit van uw productieproces garandeert. Uw medewerkers leren op een efficiënte manier gebruik te maken van de mogelijkheden van de diverse machines. Tevens reiken wij handige tips en wetenswaardigheden tijdens dit leerproces aan.
 


Wij begeleiden u ook graag tijdens uw keuze voor de juiste machine(s) voor het markeren van metalen. De opties hierin zijn lasermachines, etsapparatuur of markeermachines.
 
Share our website